Dette er galskap. LES

  • 04.okt.2011 kl.19:02 i BloggNoen gale folk, gale gale folk, vil skade eller muligens drepe ham, Justin Drew Bieber, jeg kan virkelig forstå at mennesker missliker musikken, eller han, men har Justin gjort deg noe? Eller dere?! Mennesker som vil drepe personen, de har lagd en FACEBOOK GRUPPE, om og drepe han, flere tilskuere har meldt seg, de har allerede bestilt biletter, Justin, du kan ikke dra, selvom du ikke leser den bloggen da, eller skjønner norsk da, men uansett, han kan ikke dra!


«Vi har flere tilskuere som kommer til å stå klare med vannflasker og egg. Justin Bieber BØR IKKE komme til Peru, så sant han du ikke ønsker å tilbringe mesteparten av livet i skam,» heter det på Facebook-gruppa, som lyder navnet «Drep Justin Bieber 17. oktober på National Stadium».
Det er Kevin Aragon Otazu som er oppført som administrator av gruppa, som mandag kveld er likt av 776 mennesker.

På nettsiden kommer det frem at de allerede har kjøpt billetter og planlagt hvordan de skal gjennomføre det.

Dette gjør at «belieberne» frykter for idolets sikkerhet. Flere av dem har nå tatt Twitter i bruk for å advare og beskytte Bieber:

«NOEN PLANLEGGER Å SKYTE (og muligens DREPE) deg! Vi kan ikke la dette skje! Ikke dra!»
Selv om de har medfølelse for fansen i Peru, er de nå livredde for at artisten skal utsettes for fare, og oppfordrer ham til å avlyse konserten. 
En fan skriver «Mitt hjerte går til 'beliebere' i Peru, men Justins sikkerhet er viktigere enn alt annet».
«Til alle Peru-'beliebere', alle vi andre 'beliebere' elsker dere, og vi er lei oss, men Justins sikkerhet må komme i første rekke!» skriver en annen.


Om dere vil lese mere om dette så trykk HER
Okei, mine meninger er jo så klart, dette er frickings galskap, jeg elsker ham, jeg skjønner jo at noen kan misslike han, men og skade han? Og drepe han? For hva da? Han er 17 år, la han leve da, han er bare et barn, galskap kalles dette, serriøst, leste på SYNNE sin blogg dette, først da, hørte på en av Justin sine sanger, mens jeg leste, kjente faktisk tårer, det er jo helt, forferdelig... Har ikke mange ord, egentlig.

Elsker deg, noe jeg alltid vil gjøre, Justin. Ikke dra på konserten, håper virkelig ikke det.
3 kommentarer

~ Juliet Elliot

04.okt.2011 kl.20:21

HAHAHAHAHAHAH. leste at det var noe med Justin og mord så gadd ikke og lese så jeg ser vidre på pokemon, det er bedre en Jb. ♥♥
Huff.. noe så fryktelig!

☂ - Sukanya

05.okt.2011 kl.02:02

// Awiii, takk søting ♥ :3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits