God natt, verden.

  • 06.okt.2011 kl.22:36 i Blogg


På tide og busselalle, er blitt forskjølt, noe jeg hater. Hater, ja. Hater det, noe sykt. I morgen kommer en av søskenebarnene på bessøk, Markus. På søndag kommer tanta mi, awesome tanta mi.
Ok, men skal sove, og krype inn i dyna med et godt pledd under, yeah høres bra ut, orker ikke slite ut fingerene og blogge så mye, skrive så mye kanskje. Så, natta verden. Glad i dere, mennesker.

tøff og sminkefri. ikke det at jeg bruker sminke, men bruker litt eyeliner, så bruker sminke lol, øynene mine ser disaster ut uten eyeliner.

godnatta, krøll på skjorta.


Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits