Hoppeloppeland

  • 08.okt.2011 kl.12:17 i Blogg


NEI det ekke barnselig og dra på hoppeloppeland, det er jo faktisk rå morsomt der, skal dit med broren min og søskenebarnet mitt, ikke småunger di da. De er ett år yngre så, er ikke noen jeg skal passe der. Vi ville bare, det er gøy og skyte med ballkanon, da blå sklie, og den støtsklia, wiiii.
Jeg er enda et lite barn, skal ha mobilen og filme og ta bilder, skal filme når jeg er i støtsklia, det er sånn rør sklie du vet, så det er litt mørkt der, men skal ha på sånn lommelykt greie på mobilen, det blir tuft altså.
JA JEG VET at det heter Leo's Lekeland nå, men de bytter navn på det der hele tiden, først Hoppeloppeland, så Metro Lekeland, også Leo's lekeland? WTF? Hoppeloppeland er jo det søteste navnene, men de søte loppene er der enda så, MEHEHEHEH o3o

DET SKAL JO  BLI FUN DA. gled dere til bildene og filmen


Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits