VANT 1000 KRONER PÅ FLAX LODD! YEAH ENDELIG LITT FLAX.

  • 08.okt.2011 kl.16:28 i Blogg


Hallelujah! I dag har jeg foressten vært på Hoppeloppeland, bilder kommer. Men kjøpte 3 flax lodd i dag, et til Markus, et til Isak og et til meg, verken Markus eller Isak vant noe, jeg vant 1000 kroner! Men har delt med Isak og Markus, de fikk 300 hver og jeg fikk 400 kroner, nok for meg dude. Er glad nå, skal spare til masse awesome stuff baby! ER KJEMPE GLAD OMG!

Ser dere? 3 1000 tall. YAAAAH!


Happy me, har aldri vunnet så mye, har vunnet 25 kroner engang på sånt, lol. Men nå er jeg glad, bildene av Hoppeloppeland kommer o3o' Hilsen en glad Lea.

2 kommentarer

~ Juliet Elliot

08.okt.2011 kl.16:56

FLAAAAAAAAX

09.okt.2011 kl.19:27

å shit heldig du o____o

flaks C:

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits