Sunday.

  • 09.okt.2011 kl.12:05 i Blogg


Litt rart. At søndag er den mest kjedligste dagen, i hele uka. Jeg liker ikke søndager, de er trassige og kjedelige. Vaneligvis er det helt grått og regn ute, men i dag var det litt sol, faktisk. Men, ja. I dag skal vi ha pinnekjøtt til middag, vet ikke om jeg liker det, har spist det men liker ribbe best. Men, pinnekjøtt er og litt godt men ikke supergodt, har jo bessøk av søskenebarnet Markus, han kom på fredag da. Idag kommer andre søskenebarnet mitt, og tanta mi, som skal spise her, koskos det da.
Fant ingen bilder som passet inn i innlegget lol, så blir randomt bilde.

Hehahehahaha pappa som er fotografen, litt lengesiden med noen sånne tank greier i stakkevollveien her i Tromsø, yeyeyeye. Veldig fint bilde av meg må jeg si o3o4 kommentarer

Malin

09.okt.2011 kl.12:37

Utrolig fin blogg, du er veldig flink med design og sånt! I likhet med din mor, er jeg også adoptert fra Sør- korea, seoul :) Ganske kult, synes jeg

lea indianne

09.okt.2011 kl.12:47

Oh, tusen takk. Er ikke flink i design, designet er laget av www.ponylegs.blogg.no! Men takk for kommentaren o3o Skal kommentere tilbake.

JAPANESE GIRL !

09.okt.2011 kl.19:30

du trur du e sånn japanese girl der du sitt!

du kommer jo fra norge jente :) skjerp dæ!

marteawes0me

09.okt.2011 kl.19:57

haha, faen e problemet ditt ?!

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits