Japanese girl? Whut.

  • 09.okt.2011 kl.19:37 i Blogg


Kommentar fra innlegget "Sunday".

"du trur du e sånn japanese girl der du sitt! du kommer fra norge jente :) skjerp dæ!"


Ok, for the first. Jeg tror ikke jeg er japanese girl? Ja vet jeg kommer fra Norge, er ikke dum, vet vel hvor jeg er født stupido? Hvorfor skal jeg skjerpe meg? Altså, tror ikke jeg er japanese girl, på det bildet der jeg er "japanese girl" som du sier, så flirte jeg, pga pappa var morsom, bildet er redigert av pappa.. Blir irritert av sånne kommentarer, lett. Men tar meg ikke nær av dem da, men æhhh. Ja, hadehade. Skal se litt av Jurrasic Park, eller hvordan det skrives, den dino filmen. Ogsåååå se Alt for Norge cyaaa kulinger.

Digger sånne folk som liker og skrive teite kommentarer <3

4 kommentarer

marteawes0me

09.okt.2011 kl.19:41

Fyfan ho va teit..

~ Juliet Elliot

09.okt.2011 kl.21:09

lol-unge hun der.

lea indianne

09.okt.2011 kl.21:44

Mhm. o.o

Theresa!

09.okt.2011 kl.22:13

wæææ, teite damefolk ...

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits