Jeg bare sovna.

  • 10.okt.2011 kl.17:25 i Blogg


Halloen, jeg kom hjem sånn i to tida, litt over. Hodet mitt var helt, æh. Og jeg måtte drikke en kopp saft, så spiste jeg litt potetgull, som tok meg to minutter. Gikk ned, og snakka litt med pappa og Isak. Så sa jeg til de, at jeg skulle hvile litt, var helt utslitt, av en elr annen grunn, og der så slukna jeg bare helt totalt. Jeg sov i 3 timer, til mamma kom hjem, mamma vekka meg, vi spiste nudler, og nå føler jeg meg... dårlig, men tror ikke, eller jeg håper ikke jeg er syk, men kroppen min, den faller sammen snart, hodet mitt detter vel av om tre sekund, halsen min er ødelagt, og snart er jeg og ødelagt... kos

Bilde kommer, someone in this family needs the computer

Én kommentar

Theresa!

10.okt.2011 kl.20:30

dakkar, håpe du blir bedre <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits