Egentlig, så ville jeg ikke blogge nå.

  • 11.okt.2011 kl.12:26 i Blogg


Men jeg bare må, er syk. Noe jeg håpte på jeg ikke skulle bli, men joda, har høy feber, det eneste som er positvit med at jeg ble syk i dag, ikke positvit men, jeg slapp tannlege timen, missliker tannlegen i høy grad, egentlig. Men farsken, hodet mitt, au. Halsen min, au, kroppen min, au. Men nå skal jeg ligge på sofaen, og dø. Neidalol, men skal sove litt.

¤#¤%##¤%&/%¤¤&¤##%&/(( !!!!!!

Ingen bilder, sorry dude.

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits