Innkjøp 151011

  • 15.okt.2011 kl.18:31 i Blogg


Hello there. Beklager dårlig blogging, sløv, dårlig blogger du vet. Men sorry som sagt, har andre ting enn bare blogg, jeg håper virkelig dere ikke slutter og lese bloggen min o3o

Men her er greia, var en tur på Jekta, og kjøpte en awesome genser, aw den er så kul, og en vanelig dongeribukse tight aktig ting.

Hodeskalle strikka, stor og god genser. Lindex // 199;-

Dongeribukse. Cubus // 199; den ser lilla eller blå ut, men den er sånn, dongerifarget.

Liker denne, godt. Den er så god, og stor og sånt, nam.


Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits