1. Bilde av deg, og din bestevenn.

  • 17.okt.2011 kl.20:52 i BloggOss to'an.
"Æ e så gla i dæ, vennen. Vi blei kjent i tredje, det va mye frem og telbake, men nu e vi nu her, æ e så gla i dæ, æ elske dæ! <3 Du e ikke bare min venn, æ kan liksom fortelle dæ alt, du e liksom som en søster, æ bryr mæ ikke om vi krangle, vi blir venna på de teiteste måtan, og når vi krangle, så krangle vi om nokka teit, der skjer lite STOR krangla i mellom oss, vi e litt teit i blandt, unnskyld vess æ får dæ tel og føle dæ lei dæ eller nokka, vess du føle sånn i blandt, så unnskyld, æ mene aldri og såre dæ <3 fordi du betyr så mye, æ kunne aldri funne på å gjort nokka forferdelig mot dæ, vi må alltid holde kontakt, æ vil bo me dæ når vi e voksen, æ vil ALDRI miste dæ, ALDRI <3 æ håpe det aldri skjer, herregud æ klare ikke tanken på å miste dæ på et eller anna vis!!! Vess æ miste dæ, æ kan love dæ, det e bare en millimeter av hjertet mitt igjen, æ kan love dæ, da e livet mitt ØDELAGT, du har alltid vært der før mæ vennen, alltid, uansett kor sur og irritert vi e på kverandre, så e æ like gla i dæ, uansett <3 Theresa, du må aldri tru æ ikke like dæ, uansett, selvom æ e småsur på dæ, av en eller anna grunn, så e æ gla i dæ, vi blir venna igjen vettu, æ stole 1000000 prosent på dæ. Og nokka æ vet, du e ikke som alle andre venna, man finn ikke en bedere en dæ, INGEN kan erstatte dæ, Theresa du e liksom bare best, æ vet at ingen e likens som dæ, fordi, det e nokka spesielt <333 vi kan liksom snakke om ALT, i lag. Vi tulle i lag, vi tøyse, vi har det artig, du blir me mæ rundt om kring, æ blir me dæ, og en dag kan vi dra til Paris i lag, på kjærlighets ferie <3333 heheheheheh <333
men Theresa, du MÅÅÅÅ vite. - æ elske dæ, du e mitt alt, vess æ miste dæ, e det en millimeter igjen av hjertet mitt, og hele kroppen e dø <3"
2 kommentarer

Theresa!

17.okt.2011 kl.20:57

NAWWWWW, så søt, du har jo skreve en hel bibel til mæ <3<3, tnåå,Æ elske dæ også ^^

verdens besteleaa, ELSKE DÆ MASSE ! <3

lea indianne

17.okt.2011 kl.20:59

Bibelen/testamentet nummer tre <3

Glad i deg også Thezi, som sagt i innlegget. *Bamseklem* <333

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits