20 days challenge - 2. Kjærlighet

  • 20.okt.2011 kl.17:38 i Blogg

// bilde av meg, gammelt
Skjønte egentlig ikke helt hva jeg skulle skrive her, men joda. Kan jo skrive liksom hva kjærlighet er for meg?
Kjærlighet er ikke bare sånn kjærester, kyssing, smask bæsj og sånt. Men også venner og familie, du har jo kjærlighet med dem og? Kjærlighet er viktig, for og holde sammen. Vet ikke hva mere jeg skal skrive, men kjærlighet er VIKTIG, uten kjærlighet, ville ikke verden vært noe, det er jeg sikker på. Og vi kule mennesker hadde ikke vært til heller, omg skummelt og tenke på, hvis kjærligheten ikke fantes, ville ikke VI fantes, hjelp o3o

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits