Blogg tema

  • 20.okt.2011 kl.21:22 i Blogg

Har faktisk tenkt litt, vil ha en litt mere serriøs blogg? Ordentlig blogg, skriver for det meste slikt "ja hei idag har det vært en kjedelig dag, huiwguyweui kjedelig o3o" men liksom, vil ha en litt sånn, serriøst blogg? Med nøytralt design og ting, liker f.eks bloggen til l0ve.blogg.no, liker designet og måten hun blogger på. Så, hva synes dere? Litt mere real blogging, i steden for masse shit, du vet. Så, er i gang med litt NY blogg nå, NY bloggstart, wiii gleder meg (dette innlegget er kanskje ikke så serriøst da men) jaaaah.

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits