god morgen & nytt design

  • 21.okt.2011 kl.13:16 i Blogg

Hei bloggen! Ser dere mitt nye design? Gratis design av Pia Bjørnsen, det står litt lengere ned i sidemenyen.
Men hva synes dere? Ble i allfall fornøyd, har fikset noe selv, bakrunnen var egentlig et bilde, men valgte og ha en lys blåfarge, siden tenkte det kunne passe litt, egentlig valgte jeg og bare ha et helt enkelt og simpelt design, ville ikke ha for mye. Men akkurat nå, sitter jeg i stua og bare nerder datamaskinen, er alene hjemme atm, broren min Isak er i bursdag hos en jente fra klassen, aw. Og pappa er i byen et sted, han skulle på møte ellernoe, og mamma på jobb, lite teit at jeg skriver hva hele familien styrer med, haha. Ser på Oprah, men det er pause atm, men så søtt, to sjur unger sitter på taket, i regnværet, dakar små, vil ta de inn i huset, de er så søte.

Random hand der, min randomme hand, sorry web men skal ladde kamera senere.
Så nå venter jeg egentlig bare på at reklamen skal bli ferdig, har nettopp spist Billy's pizza, nam! Det er så sykt godt, selvom den er helt simpel, men naaaam, beste sånn pizza ever, kan spise masse av Billy's.
NÅ begynner Oprah, handler om Most Talented Kids, talent unger, søtt og fantastisk, hadebra.

Blogges vel

Én kommentar

Maja

21.okt.2011 kl.13:34

sv:// æ syns å at kroken e en fin plass å bo, men man bør jeg ta di tingan på alvor får de guttan kunne ha død viss de hadde slælt den plumboen.

Det e faktisk helt sykt at fålk kan gjøre nåkka sånt mot en lærer, man kan jo ikke bare gå å slå ned fårl me baseball kølle.

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits