fredags kveld

  • 21.okt.2011 kl.20:40 i Blogg

Fredag, deilig. Skal av dataen nå snart, og stikke opp og se på tv med familien min, spise potetgull og drikke brus, kom nettopp hjem fra Nordkjosbotn, mamma skulle kjøpe en "tivolilampe" hos en dame der, så vi spiste der også, på Vollan gjestestue, spiste lapkaus, nomom. Atm sitter jeg og hører på Bounce, joda, men nå stikker jeg snart opp. Unnskyld, men slenger inn et bilde som ikke er tatt i dag, men i morgen skal jeg få ladde kamera, I promise.

Ok, ble tatt i går. Med panneluggen på andre side, ahahah! Men joda, vi snakkes søte lesere. Sorry med de dårlig web bildene, unnskyld serriøst, skjerpings....

3 kommentarer

Nydelige skapning :))

// Takk <3

Astrid

21.okt.2011 kl.23:06

så fint bilde :-)

Sophie J.M

22.okt.2011 kl.09:43

du er fin <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits