koser meg med truls minutt for minutt

  • 22.okt.2011 kl.10:52 i Blogg

Heia bloggen, hahaha ser på Truls minutt for minutt, live kamera på hva han gjør akkurat nå, om du vil se det live trykk HER, hahah nå dusjer han jodajoda. Bare tok bilder med mobilen, greit det?Kooooselig, og artig. Men nå skal jeg spise noe, vi skal dra et sted, vet ikke hvorfor.... ok vi skal kjøpe lampe ting, hahahha lol. Men hadebra bloggen, glad i dere snakkes hade hei beklager hade må gå nå


5 kommentarer

Theresa

22.okt.2011 kl.12:14

så fint design du har fått :)

☂ - Sukanya

22.okt.2011 kl.13:07

Aweee! Var ikke du en dødssøt skapning!!! o.O ♥

// Tusen takk!!! :3 ♥

simba12

22.okt.2011 kl.14:00

så fin blogg :)

Elisabeth<3

22.okt.2011 kl.20:47

Såå kooos daa! du e btw skikkelig søøt<3

lea indianne

22.okt.2011 kl.20:53

Theresa - tusen takk vennen.

☂ - Sukanya - DU er en døds søt skapning!

simba12 - tusen hjertelig takk!

Elisabeth<3 - ja, det er kos. takk elisabeth søta!

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits