dere er verdens beste lesere.

  • 22.okt.2011 kl.14:21 i Blogg

Tuuusen takk, dere er bare best, takk for alle kommentarer, og alle venneforespørsler, dere er bare best, alle av dere, tusen tusen tusen takk, dere gir meg super motivasjon, og jeg sitter her med et glis, er så glad, og dere må vite at dere er de beste leserene everrr. TAAAAAAKK! er bare helt overglad nå jeg, synes jeg har fått masse kommentarer, takkkk, overdriver ikke neh. Men takk altså, glad i dere alle sammen.


Glade jenta, takk dere, beste lesere ♥5 kommentarer

~ Juliet Elliot

22.okt.2011 kl.15:53

cx
Kjempe fin blogg! :)

☆ super'marioh ☆

22.okt.2011 kl.19:19

så søt :3

lea indianne

22.okt.2011 kl.19:21

aw dere.

Elisabeth<3

22.okt.2011 kl.20:46

Søtaaa !! <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits