kos med film

  • 22.okt.2011 kl.20:48 i Blogg

Sitter her med mamma og pappa og ser filmen "X-men", vet ikke hvordan utgave av den, men spennende. Brodern spiller cod da, lite sosial, neida ikke det at jeg er bedre, chiller i en awesome kosedress, går ikke med kosedress til daglig, men når jeg skal chille, mamma hadde bestilt den til meg for noen uker siden, fikk den på onsdagen, en lilla dotte kosedress fra Stormberg, lilla med dotter på, søt. Filmen er så utrolig spennende, så jeg skriver en og en setning etter hver spennende scener i filmen, haha.

Web er jo litt tøft i blandt, men orker ikke begynne og ta skikkelige bilder, mens jeg ser på en spennende film, blir for teit, neida. Men orka ikke nå, snakkes bloggen!7 kommentarer

☯ Sandra Berge

22.okt.2011 kl.20:56

// haha aw ♥♥ Jo, han er lillebroren min ^^♥

☯ Sandra Berge

22.okt.2011 kl.20:59

// Awww! takk haha ♥♥♥♥

☯ Sandra Berge

22.okt.2011 kl.21:04

// hahaha oki :'D♥ Kan sikkert det når vi kjeder oss en annen gang liksom ahha xD♥

Sophie J.M

23.okt.2011 kl.10:04

kos :)

Sroosaa

23.okt.2011 kl.12:14

Naw Lea! Du e så søøt :3

Camilla

23.okt.2011 kl.14:04

Kjempe fin blogg :)
Søtingen <3

// Takk <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits