231011

  • 23.okt.2011 kl.16:56 i Blogg

Heia søte leserene, hele syv kommentarer på sist innlegg, sick! Takk alle søtinger, dere er best.
Har hengt opp giga plakaten av Justin, bilde av han med de kyssemerkene på klærne og jeg tok på rød leppestift og kyssa på genseren, det er to kyss av meg på plakaten nå, yeh.

Kan dere se hvordan jeg har kyssa?


Tihihihiih. Jeg kyssa han, omg. Neida, men bare måtte, fordi jeg ville, og jeg har ingen Justin her på ordentlig, snufs, så jeg kunne trøste meg med plakaten!

Heheheh, hade da bloggen, snakkes! Får bessøk senere, av søskenebarnet til mamma, klokka syv.3 kommentarer

Stine

23.okt.2011 kl.17:08

Så fint bilde av dæ! Du e så søt<3

lea indianne

23.okt.2011 kl.17:27

Stine. - Tusen takk Stine ♥

Elisabeth<3

23.okt.2011 kl.22:17

Du e siiiick søøt, Leaa <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits