darkness

  • 23.okt.2011 kl.18:08 i Blogg

Heisann. Hadde ikke et spesielt tema og blogge om, men nå er det jo mørkt her i Nord-Norge, på sommeren er det jo lyst om natta, mens i Sør-Norge er det mørkt om natta hele tiden, det har vært mørkt en stund, men iallerede 18.00 tida er mørket fremme allerede, tiden går fort, snart jul og alt, noe jeg gleder meg til, men tiden går for fort, gruer meg til kulda, gleder meg allerede til sommeren, skulle bare vært kaldt og snø om jula og nyttårsaften, eller vinter i 3 uker? Og resten var sommer, digg, regn og sånt gjør meg ikke noe, men kulda og snøen er jeg ikke glad i, men det er jo koselig om jula da!
// mobilenIngen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits