skoledagen i dag

  • 24.okt.2011 kl.16:49 i Blogg

Hallo bloggen! I dag har det jo vært skole, ikke noe jeg elsker, men man må jo lære da! Først hadde vi naturfag, naturfag er jo litt gøy da! Så hadde vi en liten "lek" guttene mot jentene, vi sto på en "planke", som ikke var en planke, haha! Også skulle vi først ha alfabetisk rekkefølge med etternavnene, jentene vant (wohooo), så skulle vi ha månder i rekkefølge, når vi ble født, vi vant igjen, wohooo! Jentene eier ♥ Så fikk vi matteprøvene, hehehe fikk karakterene, vil ikke si min karakter, haha! Så tror jeg vi hadde en utetid? Hvis jeg tar rett, så kom vi inn og hadde samfunnsfag, og etter deeet spiste vi og hadde storefri, så kom vi inn og hadde språk, jeg har spansk, så hadde vi engelsk, også var skolen ferdig, men jeg hadde en time ekstra på skolen, ikke fordi jeg måtte sitte igjen altså, men hadde ekstra matte undervisning, er ikke så veldig flink i matte, så må lære mere, noe jeg er glad for!

Vakker.. må jeg si!

Nydelige Grace, og vakre meg, vi begge er vakre, to skjønnheter, neida, men Grace er kjempepen! ♥

Grace er så døds flink i og tegne sånt! Herregud, og ellers! Flinke Gracie.. Misunnelig!

Kjeda meg litt i matte undervisninga, måtte bare ta bilde av Hanna som satt ved siden av meg. Søt og grei jente ♥

Joda, mattearket da.
Også savner jeg Theresa, hun har vært borte fra skolen en stund. Orker ikke og si så mye hvorfor, men hun er iallefall syk da, god bedring vennen! Gleder meg til du blir frisk søting, har vært kjedelig uten deg Theresaen min! ♥Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits