true blood

  • 26.okt.2011 kl.14:46 i Blogg

faktisk, har jeg ikke lest noen av true blood bøkene, har aldri sett seriene. men, det skal jeg begynne med! alle sier det er så bra, skal faktisk lese true blood, ikke se seriene, joda det og, men har lånt første true blood boka! er ingen lesehest, men nå er jeg fast bestemt på at jeg skal lese, har ingenting imot lesing, elsker egentlig og lese, men er så kresen på bøker! ingen bøker er liksom meg, eller, jeg liker ikke alle bøker, men true blood høres helt rå bra ut! så nå skal flinke meg, faktisk begynne og lese litt. stolt!
gleder meg til og lese i kveld.

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits