er litt småtilbake!

  • 14.nov.2011 kl.18:04 i Blogg

hei mine søtinger, jeg vet ikke om dere enda "finnes", altså leserne. nå har jeg hatt en lang bloggpause, og det har faktisk vært herlig, for og si det rett ut, men jeg begynner liksom og savne bloggen litt, og automatisk logger jeg meg inn på blogg, men så kommer jeg på at jeg egentlig ikke ville og blogge, men kjenner jeg liksom har the blog feeling, igjen. hehe! ;-) altså, det som har skjedd er vel bare, skole skole og skole, denne helga var langhelg, digg!! og i natt begynte det og SNØ! uff, snøen har også lagt seg. tiden går så fort... times go on u know. :-) he-he! det var jo liksom sommerferie, nettopp? og nå er snart 2011 over, skummelt, nesten. men joda, ellers har jeg egentlig hatt det fint, heh, hvis det var det dere lurte på, jeg er ikke død, im still alive! haha. atm, sitter jeg og nørder på pc i senga, er på facebook og skype. men, altså. jeg er småtilbake altså, jeg blogger ikke hver dag, eller jeg blogger kanskje et innlegg hver dag, men kommer helt tilbake en dag, men har liksom blitt litt vanskelig når man har lekser, skole og sånt. og har andre grunner også, tar jo også sin tid og ta bilder, overføre bildene, ta videoer. stress for tida! dere har sikkert skjønt poenget, men dere lesere, håper dere fortsatt leser bloggen da, og følger med ;-)
vi snakkes bloggen!

he-he-heeeeh...

Én kommentar

itstoday

14.nov.2011 kl.19:47

fin blogg du har, og meld deg gjerne på blogg vurderingen min

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits