chill dag.

  • 15.nov.2011 kl.15:25 i Blogg

har vært en ganske chill dag, uten stress. først hadde vi elevens time, eller noe. etter det tok klassen bussen til stakkevollan svømmehall, vi hadde svømming ;-) men jeg hadde ikke svømming, mens de andre hadde svømming lå jeg på benkene eller hva man skal kalle det, med marthe johanne og ingvild, de hadde heller ikke svømming. etter svømminga skulle jeg til legen, og ta blodprøven, fy det gjorde vondt. heldigvis hadde jeg en støttende mamma med meg, he-he :-) det gikk fort, så var det storefri, gjorde lite i storefri, egentlig. så hadde vi samfunnsfag, hvis jeg tar rett? ja, også engelsk. chill, egentlig. nå skal jeg bare slappe litt av, og gjøre lekser. hade da bloggen!

2 kommentarer

itstoday

15.nov.2011 kl.16:12

Fin blogg du har, håper du har hatt en fin dag!

lea indianne

06.des.2011 kl.15:03

itstoday; tusen takk! ;-)

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits