Begynner og savne blogginga... Men vet ikke om dere der ute leser bloggen min enda!

  • 06.des.2011 kl.15:02 i Blogg

Lang overskrift, hehe... Men altså, nå savner jeg blogging, ting har jo skjedd i det siste, ikke tro at det er noe dumt, men det er bare stress med skole osv ;-) Men, når jeg ikke har noe og gjøre føler jeg at jeg vil blogge, men tenker liksom at ingen leser bloggen enda, så, har et spørsmål, leser dere enda bloggen? Jeg er tilbake, tror jeg. Men er usikker på det med lesertall, skal sjekke statistikk!

unnskylder meg for et randomt bilde, bukta i sommer, våren? nei sommer, æh vet ikke. men har INGEN bilder nå

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits