Time to sleep.

  • 09.des.2011 kl.23:18 i Blogg

Ikke altfor trøtt for og være ærlig, men jeg vil bare sove, fordi det er super _DIGG_
Jeg skal sove i evigheter, gleder meg, til og sove, haha lol. Men, joda jeg gleder meg faktisk, akkurat nå snakker jeg med verdens beste Thez, ellers ser jeg på "Fengsler i utenlandet" elns, det er spennende meheeh. Jeg kan godt være våken lenge, men jeg vil sove snart, trololol. Men altså, vet dere hva som er teit? Døgning... hva er poenget? er det liksom ikke digg og sove? Poenget med og ikke sove, og være helt fiske dau neste dag, like a fish... oki jeg er random nå, fooordi. Jeg har lite og si, foruten om at soving er best. Sleep is my drug, my bed is my dealer, and my alarm clock is the police uknoow♥♥
ok eg skal ha noe og drikke, (cola hvis noen lurer lol) også pusse tennene, og SOVE BABY!
2 kommentarer

Mia Eline

09.des.2011 kl.23:23

:)

izabell & johanne

10.des.2011 kl.00:49

samme her :P

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits