Overnatting av to stk søtinger

  • 11.des.2011 kl.01:14 i Blogg

Ja, har overnatting av Celine og >Kristin<, wihu. Kristin har vært på iPaden hele kvelden, haha... koseeelig, men tidligere var vi ute en stund, og frøys ihjel, noe som var artig lol. Men ja, vi bare kjørte rundt i tull med sparken til Kristin, også jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Også også også kjørte vi med kjelken min, og et sånn brett ting aktig, sykt gøy ;-) Eg likar snø, men ikke kulda! Bilder fra overnattingen kommer imorgen, har bare et lite oppdaterings bilde, tok med web, wihu jeg elsker webcam...

FORDI VI ER SØTEST I VERDEN!!! (og kulest) :-) hade folk i verden


2 kommentarer

Izabell & Johanne

11.des.2011 kl.11:31

kos dåkker :*

lea indianne

11.des.2011 kl.12:29

Izabell & Johanne; takk ;-)

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits