Sorry, lite blogging!

  • 15.des.2011 kl.17:50 i Blogg

Hei søte skapninger, sitter på Ipaden nå (onkel sin) vi låner den, for en stund.. Hehe, irriterer meg over de ordforslagene som bare kommer randomt, skylle skrive "skapninger" så kommer "Sivert"... tjoheeeii!! Skjedde lite i dag da, eller har skjedd lite.. Skal drikke gløgg snart, mamma skal lage! Må få opp julestemningen vettu. Bare 9 dager til jul folkens! wihuuuu

3 kommentarer

Anja og Ingvild

15.des.2011 kl.18:12

Kjempe fin blogg Lea <333

lea indianne

15.des.2011 kl.18:13

Anja og Ingvild; tusen takk! :-)<3

15.des.2011 kl.21:10

tnåå, så søtt bilde <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits