"Rik på rabatt"

  • 15.des.2011 kl.21:07 i Blogg

Sitter og ser på programmet "Rik på rabatt". Sykt at de nesten kjøper ALT med rabatt kuponger, slik at de får kjøpt alt gratis!! Hadde ikke klart og holdt styr på alle kupongene! Haha, gomler i meg pepperkaker, nomomom!

5 kommentarer

15.des.2011 kl.21:09

nam, peppppppper kake :)

Marie

15.des.2011 kl.21:09

Ja, sykt! :) Nam, pepperkaker :D

Synne

15.des.2011 kl.21:10

merkelige folk

lea

15.des.2011 kl.21:13

Anonym, som jeg tipper er Theresaaaa; eg veeeit :-)

Marie; Mhm!

Synne; Ja, skjønne ikke egentlig, dem brukte evigheta på og samle kuponga, også kjøpe dem masse dem ikke treng ooog ja.. :-)

Takk for kommentaran! ;-)
Hehhe det e gøyt :)

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits