161211

  • 16.des.2011 kl.15:14 i Blogg

Fordi det er datoen og det... hehehehahahh, ok sorry. Har vært på byvandring i dag med klassen, super koseligt synes jeg, var på noen museeum, synes sånt er spennende, lol. Fikk ikke tatt bilder med mobilen, var mere opptatt av og følge med, vi gikk rundt i byen her i Tromsø, var forskjellige steder og så og snakket. Atm sitter jeg og ser på tv, og spiser pepperkaker, wihu jeg elsker pepperkaker!♥♥ Det er så sykt herlig og tenke på at det er helg, også er det bare mandagen og tirsdagen, også ferie!! jeg er så veldig gira på den ferien, herreguuud! tjoheeei jeg er så glad, også er det jo bare 8 dager igjen til julaften! skal jeg ha en sånn nedtellings greie på bloggen? Neida jeg tuller, sorry for et veldig teit innlegg, men... Joda, slenger inn noen teite bilder av jeg, fordi jeg er teit, og det er kult.


fin, sant? neida..

jaja, haha ser på gamle episoder av one three hill, joda! snakkes...!
4 kommentarer

Elisabeth <3

16.des.2011 kl.15:49

Kult, må ha vært artig på byvandring.. synd æ ikke kunne være med... ;p

lea indianne

16.des.2011 kl.15:49

Elisabeth <3; mhm, du sku vært der, hehe. takk for kommentaren ;-)

Music Monster Mokkame c:

16.des.2011 kl.16:30

pent biiideeeeeeeeeeeeee<3 sikekrt koselig med byvandring xD

//ahw<3 takk c:

Itsmychoice♕

17.des.2011 kl.00:34

Søøt du er og fin blogg^^

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits