Biff til lørdgsmiddag!

  • 17.des.2011 kl.17:23 i Blogg

Heisann! Nå lager mamma middagen, biff, salat, chips, mais og hvitløksbrød! Nomom, delicious! (hvis der er sånn det skrives?). Skal bli godt med middag da..! Nå bestemte mamma seg for at vi skulle se på "Pingvinenes Mars", åh det er en søt film! Vi skal se den mens vi spiser, finner ingen interresante programmer for tida, sånne serier og sånt har juleferie.

Set ut som karbonade eller no. Men det jo biff, hehe

"Pingvinenes Mars"

2 kommentarer

Vanja

17.des.2011 kl.18:26

syns det så ut som fisk, haha<3

Martine Kristine - Makeup blogg

18.des.2011 kl.14:26

Bare innom for å ønske deg en god søndag, og håper du får en fin 4'søndag i advent ^^

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits