2 dager til jul, wihuuu

  • 22.des.2011 kl.18:43 i Blogg

Rart og tenke på... har enda ikke fått julesteming, det virker som jula er her snart, men ikke så snart! Men i morgen får jeg julestemning, fordi da tar vi inn juletreet og pynten, vi pynter alltid om lille julaften, eller vi tar inn juletreet på lillejulaften. Men, som jeg gleder meeg! Nå er mamma og pappa på julehandling, (alle gaver er kjøpt da) foruten om de til meg og bror, så de handler det nå, og julematen.. ;-) God jul da folkens!Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits