Lillejulaften

  • 23.des.2011 kl.11:51 i Blogg

Heisann bloggen! Sorry for sykt lite bilder, med kamera.. Jeg lover at det kommer bilder i morgen, da det er JUL! eller i overigmorgen, skal ta bilder imorgen, og i dag når vi pynter osv. Jeg er sløv i blogging, men tenker mere på og bare slappe av, og ikke stresse med blogginga, men jeg lover dere jeg skal skjerpe meg!! Har ingen bilder nå, men som sagt, det kommer.. ++ dere må bli flinkere og kommentere :-) hehehe..
Men i dag er det jo lillejulaften, wihuuu, og imorgen er det julaften, herregud som jeg gleder meg♥ har ingen ide om hva jeg får i julegave av mamma og pappa, hadde ingen spesielle ønsker egentlig, men gleder meg uansett!

let it snow - michael buble

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits