Lillejulaften bilder

  • 23.des.2011 kl.19:33 i Blogg

I morgen kommer bilder også, fra selveste julaften da♥


En julekule ble knust, eller 2. heheheh...

pynta speilet på rommet ♥♥ flere bilder kommer imorgen eller senere.
endelig fått julefølelse og stemning, kan ikke vente  til i morgen, herreeeeguud som jeg gleder meg, til og spise ribbe, kålrabistappe, medisterpølser, alt tilbehøret, og aller mest gleder jeg meg til gavene og være med familien!
wihuuuuuuuu

hva synes dere?


2 kommentarer

Hannapuus . l0vezz.blogg.no

28.des.2011 kl.22:07

fine bilda ! :D

Marthemor

03.jan.2012 kl.00:06

Veldig fine bilda.....gleder meg til å se dere igjen på mandag:)

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits