Blogglesere og meg, hvor er vi blitt av?

  • 06.jan.2012 kl.14:58 i Blogg

Hei. Nå har jeg ikke blogget siden lillejulaften, som er en stund siden! Jeg må virkelig beklage... sorryyy!! Men det motiverer meg lite med de få kommentarene, målet mitt har vært og komme på Tromsø's toppliste på blogg.no, det her hendt en gang på nummer 60. (gammel blogg) Jeg lover og være flinkere i blogging, I promise people :-) Men lov meg da og kommentere mere... kommenter om du leser bloggen ellerno (jeg må og bli en flinkere kommenterer) på andres blogger, ok. Kommenter min blogg, så kommenterer jeg din ;-)


sød pige <3333 neida


Snakkes!

2 kommentarer

~ Juliet Elliot

06.jan.2012 kl.15:59

så søt<3

lea indianne

06.jan.2012 kl.16:03

☆ Juliet Elliot Gates ☆ - sier søtingen selv <3

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits