En liten pause, nok en gang.

  • 09.jan.2012 kl.20:39 i Blogg

Ja, som dere kanskje legger merke til, så blogger jeg vel ikke så sykt mye... men er bare lei, alt egentlig, og desverre så må jeg vel droppe bloggen også da, for en stund, en stund virker mye, men det er ikke så mye som dere tror, pausen blir og vare i en uke, eller mindre, eller mere. Who knows? Men er bare lei og sliten, av skole, lekser... ARGH, syyykt lei, vil sove sykt lenge, og bare ligge i sengen, men NEI... :( tror jeg må gråte, snufs. Neida, men jeg prøver og ta det "positivt", veeel.. Jaja, hade. Snakkes vel snart :-) Håper jeg.

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits