Hei bloggen, lenge siden?

  • 01.mar.2012 kl.14:28 i Blogg

Hei bloggen! :-)) NÅ altså, nå SKAL jeg blogge, jeg har liksom ikke blogga NOE! Men nå, er jeg tilbake, serriøst, serriøøøst, unnskyld for at jeg har vært litt frem og tilbake å sånt! Det dumme er jo at kamera er gått gaiken og pappa har speilrefleksen sin på jobben sin hver dag nesten, så må vel bruke mobilen og sånt for tiden, har ikke så dårlig kvaltitet, egentlig, men ja, det får duge en stund da... Men er tilbake, skal få flere lesere ogsånt, ++ skal fikse design og header, men først design!

;-))) heheh

Ingen kommentarer

Takk for en kommentar!

lea indianne

lea indianne

13, Tromsø

Heisann, jeg er da en skapning som kom til verden i 1998, som vil si at jeg er tretten år. Mitt navn ble Lea Indianne, et navn jeg faktisk liker litt. Jeg bor i Norge i byen Tromsø, mine hobbyer er fotografering, tegning og blogg. Jeg elsker familien, vennene og musikken, uten det ville jeg ikke klart og levd, jeg hører for det meste på Paramore, Skrillex, My Chemical Romance og Justin Bieber. Jeg er født i Norge, men halvt sør koreansk, fordi min mamma ble adoptert fra Sør-Korea, Seoul. Denne bloggen handler for det meste om, familien, venner, hverdagen, fotografi, inspirasjon, mote og meg selv.


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits