Deilig med vinterferie!

  • 03.mar.2012 kl.22:09 i Blogg

Det er bare så bra og tenke på at det ikke er skole på mandagen, eller tirsdagen, eller onsdagen, ja og resten av uka, pluss ei helg! Kan bare slappe av, og ikke tenke på noe skole eller noe. Så chillaxxxx! ♥ Akkurat nå ser jeg på "Charlie's Angeles", filmen. Har egentlig sett den filmen EN MILLION ganger (ikke bokstavelig talt som dere fatta), men har sett den sykt mange gang, like bra alltid! ;-) Også snakker jeg med en fra klassen, Stian, snill fyyr! Hehe, snakka med Theresa på skype ikke for lenge siden, vi skal på svømming i morgen, blir artiiig, elsker og svømme! Men blogges! (har ingen bilder, sorrryy!)

4 kommentarer

tonsaas

03.mar.2012 kl.22:14

Du er heldig som har vinterferie!

Kommenter gjerne tilbake :)

Anja

04.mar.2012 kl.16:53

Helt enig DIGG me vinterfeire!!<3 Fin blogg du har!:)

Johanne

04.mar.2012 kl.22:28

Hei det er jeg som har laget headeren til bloggen våres å ja jeg kan fikse en til deg bare si hvilden farger du vil ha osv :DD og bildene seff

lea indianne

08.mar.2012 kl.18:41

Johanne: okei, tusen takk! vil ha det der designet dokker har, sånn ferdigdesign, så lage dokker header til mæ ;-) kan fikse bilda og sånt seiner, tar det over facebook eller nokka! takk!

- lea

Takk for en kommentar!

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Heisann der! Velkommen til min blogg. Lea er navnet, jeg er 13 år, bor i Tromsø og trives med det, jeg liker og fotografere, tegne og skrive blogg. Bli gjerne min faste leser ;-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits