Veldig oppfinnsom overskrift, ja!

  • 18.mar.2012 kl.11:30 i Blogg

Joda...Tenkte og skrive et innlegg, har vært sløv i blogging, og det er fordi jeg ikke har noe kamera, og blogginga blir dårlig uten fine bilder, blir bare mobil bilder, web bilder og sånt, hvem er det som digger det? Ingen...Men det får vel liksom holde, men ja. Nå sitter jeg og ser på Disney, haha, scroller nedover facebook, og nå vil jeg ha brus, derfor skal jeg fikse et glass brus, ok den setninga hørtes rar ut, fikse meg et glass brus? Ja ok.
Hater søndager, seriøst, ikke en eneste ting og gjøre. Også tenkte jeg og annbefale noen blogger, mesteparten er jenter fra klassen, eller trinnet, bare digger bloggene!


www.martebartearmstrong.blogg.no - Elsker bloggen til Marte, gå innom den! Hun skriver ofte innlegg, og skriver skikkelig brae innlegg, og bare elsker måten hun skriver på, sjekk den!

www.nordbakk98.blogg.no - Det er to som blogger på bloggen, og bare elsker bloggen demmes, de blogger om alt, også er det veldig gøy og lese bloggen deres. Gå innom den! Det er totalt verdt det.

www.kristinlouise.blogg.no - Liker virkelig og lese bloggen hennes, hun har alltid så fine bilder og sånt, check it out people!

Så ja, det var de bloggene jeg leser mest, men leser jo også blogger på topplista og andre favoritter, tcmn, tuvaw blandt annet. Men ja, stikk innom bloggene! Er verdt det! ;-)
Vi snakkaaast!

2 kommentarer

bsu - komenterer tilbake.

18.mar.2012 kl.11:41

fin blogg!

-kommentar tilbake, hadde vært fint vettu! ;)

Kristin Louise Berglund

24.mar.2012 kl.10:07

Haha takk for at du linka til bloggen min ♥

Takk for en kommentar!


hits